اصول مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه به شما در طراحی دکوراسیون آشپزخانه زیبا و منحصربفرد بسیار کمک میکند. بیشتر زندگی در آشپزخانه جریان دارد. صرفنظر از اینکه سبک زندگی ما چقدر می تواند متفاوت باشد، بیشتر فعالیت های ما حول محور آشپزخانه است: آشپزی، آماده کردن یک اسنک، خوردن صبحانه یا سه وعده غذایی با دوستان یا خانواده. ما در آشپزخانه تعامل با دیگران را می آموزیم و با خانواده و دوستان برای نوشیدن قهوه یا آبمیوه جمع می شویم، در کنار طراحی دکوراسیون آشپزخانه قابل ذکر است ، آشپزخانه مکانیست که نیاز به طرحی هم زیبا و هم کاربردی باشد. این مسئله دو چالش از باید ها و نباید ها در طراحی آشپزخانه ایجاد می کند. مهم نیست که سبک طراحی آشپزخانه چه باشد، سازماندهی و چیدمان برای طراحی آشپزخانه کاری ضروری است.

مانع دسترسی به مثلث آشپزخانه نشوید.

متخصصان از سینک ظرفشویی، اجاق گاز و یخچال به عنوان مثلث آشپزخانه یاد می کنند، در این سه ناحیه بیشترین فعالیت صورت می گیرد و نیازمند طراحی دقیق و دسترسی بدون مانع است. از بین این سه ناحیه، در سینک ظرفشویی بیشترین فعالیت صورت می گیرد و باید راه دسترسی آسان به یخچال و اجاق گاز را داشته باشد، پیشخوان های آشپزخانه نیز همین طور هستند.سینک ظرفشویی باید نزدیک به لوله کشی باشد، اما اغلب آشپزخانه ها طوری طراحی می شوند که سینک ها درست در بالای لوله کشی یا در نقطه نامناسبی قرار گرفته اند. به جای اینکه در طراحی آشپزخانه مرتکب اشتباه شوید، از یک لوله کش بخواهید محل تخلیه فاضلاب و لوله ها را جا به جا کند تا سینک ظرفشویی در بهترین محل قرار بگیرد.میزان شیک و لوکس بودن آشپزخانه در تایین میزان کیفیت دکوراسیون داخلی منزل ما بسیار تاثیر گذار است.

چیدمان مناسب وسایل در آشپزخانه

همیشه در آشپزخانه*ها جنگ به راه است؛ جنگ بین فضا و ترکیب. هر چه باشد آشپزخانه محل نگهداری وسایل زیادی است که باید با دقت و ظرافت کافی در جای مناسب*شان قرار بگیرند. اما گاهی داشتن یک آشپزخانه مدرن و امروزی با دکوراسیون خاص، خودش ممکن است فضای زیادی را هدر دهد. این وسط کسی برنده میدان است که بتواند بین فضا و دکوراسیون تعادل برقرار کند؛ اتفاقی که این روزها کمتر به چشم می*خورد. آشپزخانه*های امروزی یا به خواست صاحبخانه یک اتاق جادار برای هر نوع وسیله*ای هستند یا آن*قدر شیک و مدرنند که اصلا به آشپزخانه شباهتی ندارد. تقریبا تمام طراحی*های آشپزخانه*ها دارای فضای تلف شده است اما با طرح*ریزی کافی و درست می*توان این فضا را به کمترین حد ممکن رساند. اگر آشپزخانه کوچک باشد، برای داشتن فضای بیشتر، کابینت*های بزرگ بالا را می*توانید بلندتر کنید با طاقچه*های کناری که با دید خاصی که دارند زیاد بودن فضای*های ذخیره را بگیرند. بالای یخچال هم همیشه از یاد می*رود. استفاده نکردن کامل از فضای بالای یخچال، باعث می*شود یک فضای ذخیره*سازی برای وسایل بزرگ آشپزخانه یا فصلی از دست برود. بهترین کار این است که در کابینت*های با قفسه*بندی*های خاص جا برای وسایل باز کنید. کابینت*های ساده بدون دسته*بندی خاص کمتر از میزان مورد نیاز جا برای چیدن وسایل دارند. یادتان باشد فضاسازی کنید نه انبار!

صرفنظر از اندازه یا نقشه* آشپزخانه (آشپزخانه l مانند، آشپزخانه تنگ و کوچک، آشپزخانه u شکل یا آشپزخانه به سبک جزیره)، مجموع کل تمام گامها در مثلث کاری نباید از 10 فوت کمتر و از 25 فوت بیشتر شود. اگر مجموع گامها در مثلث کاری خیلی کم باشد، افراد به همدیگر برخورد خواهند کرد و اگر خیلی زیاد باشد، آماده کردن غذا کار خسته کننده ای خواهد شد.